Administratiekantoor Tilburg

Administratiekantoor Tilburg neemt uw volledige boekhouding uit handen 

Bij administratiekantoor Tilburg Van Meijl Freriks begrijpen wij heel goed dat ondernemers zich willen focussen op de core business en geen tijd hebben voor de administratie. Bij ons kunt u terecht om uw gehele boekhouding uit te besteden. U beslist zelf hoe gemakkelijk we het voor u maken. Naast uw boekhouding, kunnen wij namelijk ook uw omzetbelasting en inkomstenbelasting aangiften opstellen en indienen. Daarnaast zien wij erop toe dat u optimaal gebruik kunt maken van de beschikbare fiscale aftrekposten. U bent van harte welkom op ons kantoor in Tilburg.

Bij administratiekantoor Tilburg kunt u online meekijken in uw administratie

Administratiekantoor Tilburg werkt o.a. met de boekhoudprogramma’s Exact Online en Snelstart. Bij Exact Online en Snelstart staat uw gehele boeking in de online cloud, waardoor het mogelijk is om rechtstreeks vanuit uw boekhouding verkoopfacturen te versturen en mee te kijken met onze werkzaamheden. Op deze manier heeft u altijd inzicht in uw financiële situatie. Neem contact op met Administratiekantoor Van Meijl Freriks te Tilburg.

Administratiekantoor Tilburg voor iedere ondernemer

Op ons administratiekantoor Tilburg nemen wij de tijd voor u. U kunt met al uw vragen over het ondernemerschap bij ons terecht. Een goede klik vinden we belangrijk, want we zijn graag nauw betrokken bij uw onderneming. Zo kunnen we snel inspelen op vragen en op nieuwe ontwikkelingen. Natuurlijk kunt u ons ook altijd bellen of mailen.

Iedere bedrijf is anders. Bent u starter of heeft u al langer een onderneming? Bent u ZZP’er of heeft u mensen in dienst?  Heeft u een BV, een maatschap of een VOF? Wij zetten onze kennis en ervaring graag voor u in.

Salarisadministratie

Salarissen, loonstroken, de fiscus en branchespecifieke voorschriften; deze woorden zullen ondernemers met personeel niet vreemd in de oren klinken. Het zijn taken waar u als ondernemer niet omheen kunt, maar wat wel een behoorlijke hoeveelheid tijd kan opslokken. Voor het uitbesteden van uw volledige salarisadministratie bent u bij administratiekantoor Van Meijl Freriks aan het juiste adres. Zowel voor vaste medewerkers, flexibele medewerkers en DGA’s kunnen wij salarisstroken opstellen, journaalposten uitdraaien en inboeken en eventueel zelfs de betalingen voor u klaar zetten binnen uw bankomgeving.

Administratiekantoor Tilburg – Van Meijl Freriks is gevestigd aan de Saal van Zwanenbergweg 11 te Tilburg, neem contact op met onze Adviseurs