Administratie en boekhouding voor het ZZP in Helmond

Een gespecialiseerd belasting- en administratiekantoor voor boekhouding ZZP Helmond

Boekhouding ZZP Helmond. Wanneer u op zoek bent naar een professionele boekhouder in Helmond bent u bij Van Meijl Freriks aan het juiste adres. Als belasting- en administratiekantoor hebben wij ruime ervaring met het verzorgen van de boekhouding voor ZZP en het MKB in Helmond. Ook verzorgen wij graag uw administratie. Voor meer informatie nodigen wij u uit contact met ons op te nemen.

Als boekhouder in Helmond is Van Meijl Freriks altijd inzetbaar

Van Meijl Freriks onderscheid zichzelf van andere administratiekantoor door onze lage prijzen, hoge kwaliteit van dienstverlening en een breed aanbod aan mogelijkheden. U kunt uw volledige administratie door ons laten verzorgen, zowel het salaris als de gehele financiële administratie. Als boekhouder in Helmond zijn wij aangesloten bij de Federatie van Belastingadviseurs. Van Meijl Freriks richt zich op het verzorgen van de boekhouding voor mensen in het ZZP en MKB in Helmond. Daarom spreken wij met u een vaste jaarprijs af,  ALL-IN. Voor ZZP-ers is er bovendien een speciaal ZZP-pakket.

Bij Van Meijl Freriks kunt u terecht voor:

Schakel ons direct in

Neem gerust contact op met Van Meijl Freriks wanneer u geïnteresseerd bent in onze hulp bij het verzorgen van uw boekhouding of administratie in Helmond. Bent u actief in het MKB of doet u ZZP werk, dan bieden wij op u afgestemde prijzen en diensten. Als boekhouder in Helmond staan wij bekend om onze servicegerichte aanpak en complete dienstverlening.Voor meer informatie belt u 040 – 211 25 74 of stuurt u een email naar patrick@vanmeijlfreriks.nl