Hét boekhoudkantoor voor het MKB in de omgeving Eindhoven

Boekhoudkantoor Eindhoven

Boekhoudkantoor Eindhoven. Bent u actief in het MKB of als ZZP’er? Dan heeft u vast ervaren hoeveel tijd het kost om uw gehele financiële administratie en alle bijkomende taken op orde te houden. U kunt dit echter ook uitbesteden aan een boekhoudkantoor. Van Meijl Freriks in Eindhoven is een specialist op dit gebied. Ons boekhoudkantoor is actief voor vele bedrijven in de omgeving van Eindhoven en kan u een complete service bieden.

Ook voor ZZP’ers

Ons boekhoudkantoor is ook actief voor allerlei ZZP’ers in de regio Eindhoven. Als ZZP’er heeft u een enorm takenpakket. Veel van deze verantwoordelijkheden staan uw hoofdtaken en dagelijkse werkzaamheden in de weg. Daarom kunnen wij u helpen door uw financiële administratie en alle verbonden taken op ons te nemen.

Een complete service

Boekhoudkantoor Van Meijl Freriks te Eindhoven kan u ontlasten van enorm veel taken. Wij bieden een zeer compleet pakket van diensten aan. Wij kunnen alles realiseren van salarisadministratie tot belastingaangiftes.

Contact

Op de website van Van Meijl Freriks kunt u meer te weten komen over onze diensten. U kunt ook contact met ons opnemen voor meer informatie. Telefonisch zijn wij bereikbaar op 040 – 211 25 74. U kunt ook het contactformulier insturen of een e-mail richten aan patrick@vanmeijlfreriks.nl.